Navigatie

Vrijblijvende offerte ontvangen?

×

Waar bent u naar opzoek?

Vul hier onder uw zoekterm in.

Home / Supporter van ZZP / Recruitment CRM software

Recruitment CRM

Met de Recruitment CRM software (matchtool) van Uitzendplaats heeft u een online overzicht in uw opdrachten, reacties, ZZP-ers en opdrachtgevers. Dit maakt matchen zeer eenvoudig! Bij ZZPsupport is één account inbegrepen in de dienstverlening.

Ik wil een afspraak

De Recruitment CRM software van Uitzendplaats is door ons zusterbedrijf Flexsoftware ontwikkeld. Deze uitzendbureau software biedt u de mogelijkheid om ZZP-ers op opdrachten te matchen. U richt deze recruitment en CRM software zelf in met de door u gewenste matchvelden. Zo heeft u alle online functionaliteiten in huis die u als uitzendbureau nodig heeft.

 

Functionaliteit

ZZP-ers schrijven zich in of reageren via uw eigen uitzendbureau website. Als u op uw website de uitzendbureau WordPress plugin heeft gebruikt die Flexsoftware heeft ontwikkeld, dan komen de ZZP-ers automatisch in uw Uitzendplaats account terecht. U vult de data aan met uw indruk van de ZZP-er en met de contactmomenten die u met hem / haar heeft. Omdat Uitzendplaats vanaf ieder apparaat bereikbaar is, heeft u altijd en overal het overzicht van uw ZZP-ers tot uw beschikking.

De gematchte ZZP-ers kunt u vanuit Uitzendplaats voorstellen bij uw opdrachtgevers. Is er een match dan kunt u de geplaatste ZZP-er direct inschrijven bij ZZPsupport voor de facturatie.

 

Kosten

Ieder uitzendbureau dat de uitzendbureau backoffice van ZZPsupport in zet voor het uitvoeren van de administratie krijgt één licentie voor één medewerker ter beschikking. Dit account zit in onze kostprijsfactor. Het is mogelijk tegen betaling meerdere licenties bij Uitzendplaats af te nemen.

Nieuwsgierig? Maak dan direct uw account aan via de website van Uitzendplaats. Probeer de eerste twee maanden volledig gratis.