Navigatie

Vrijblijvende offerte ontvangen?

×

Waar bent u naar opzoek?

Vul hier onder uw zoekterm in.

Home / Supporter van ZZP / Support

Support

Supporten van uw uitzendbureau backoffice gezocht? ZZPsupport is de HR kennisdesk van u als intermediair. ZZPsupport voldoet aan alle gestelde eisen voor het bemiddelen van ZZP-ers. Zo kunt u met een gerust hart uw uitzendbureau laten ontzorgen door de backoffice door ons uit te laten voeren. Voor meer informatie over onze backoffice support voor uitzendbureaus, bezoek onze Flexsupport website.

 

Wilt u meer info?

Startdag

Ieder kwartaal organiseert ZZPsupport in samenwerking met Flexsupport een startdag voor nieuwe uitzendbureaus. Op die dag behandelen we onder andere diverse aspecten van ZZP-bemiddeling en gaan we in op de dienstverlening van ZZPsupport. Via deze startdag geven wij (startende) ondernemers een vliegende start van hun onderneming en de samenwerking met ZZPsupport.

 

Uitzendbureau Event

Flexsupport is één van de drie initiatiefnemers van het Uitzendbureau Event. Met dit jaarlijkse Event voor alle uitzendondernemers in Nederland willen wij uitzendondernemers inspireren en nieuwe kennis delen. Zo kunnen we als sector inhoud geven aan groei.

 

Team

Wij hebben een betrokken en benaderbaar team voor u klaar staan om u te ondersteunen. Bij ZZPsupport doen we niet aan keuzemenu’s, maar krijgt u direct een collega aan de lijn.  Dankzij ons team en onze dienstverlening komen u en uw klanten nooit voor onaangename verrassingen te staan. U kunt zich volledig focussen op het plaatsen van ZZP-ers bij opdrachtgevers.

Contact opnemen