Navigatie

Vrijblijvende offerte ontvangen?

×

Waar bent u naar opzoek?

Vul hier onder uw zoekterm in.

Home / Supporter van ZZP / Werving & selectie

Werving & selectie

ZZPsupport ondersteunt uitzendbureaus in de werving en selectie van ZZP-ers. Met onze software toepassingen en publicatiemogelijkheden helpen wij u om een goede match te maken voor de opdrachtgever.

 

Wilt u meer info?

Matching software

Ieder uitzendbureau of detacheerder die ZZPsupport gebruikt als ontzorger voor zijn ZZP-bemiddeling krijgt de mogelijkheid om gebruik te maken van de matching software: Uitzendplaats. Deze software kunt u koppelen aan uw eigen website. In deze tool ontvangt u de inschrijving van de sollicitant en kunt u ZZP opdrachten en vacatures publiceren. De tool geeft u ook de mogelijkheid om uw beste kandidaten te publiceren op uw website en ook kunnen bedrijven hun vacatures op uw website plaatsen. Zo wordt uw uitzendbureauwebsite een platform voor werk.

Als u onze matching software gebruikt wordt u automatisch opgenomen in ons netwerk van klanten met hun kandidaten en hun vacatures. In de software zitten diverse matching knoppen waardoor op harde criteria de beste kandidaten gematcht kunnen worden op de openstaande opdrachten en vacatures. Goede kandidaten of leuke vacatures kunnen worden gedeeld met de andere gebruikers van de matching software. Zo worden nog meer ZZP-ers aan een opdracht en flexwerkers aan een baan geholpen.

Bel mij terug