Navigatie

Vrijblijvende offerte ontvangen?

×

Waar bent u naar opzoek?

Vul hier onder uw zoekterm in.

Home / Supporter van ZZP / Facturatie

Facturatie

Volledige facturatie door ZZPsupport laten beheren? Wij factureren wekelijks de opdrachtgevers met een korte betaaltermijn. Boven de factuur staat het logo van uw uitzendbureau en in de footer onze gegevens. Zo is het voor de opdrachtgever duidelijk wie de debiteur is.

Wilt u meer info?

OnlineUUR

Wanneer u gebruik maakt van onze dienstverlening, bouwen wij voor u een onlineUUR portaal. In dit portaal kunt u de gehele facturatie volgen van de ZZP-ers en de opdrachtgevers. Het portaal wordt opgemaakt met uw logo en contactgegevens. Dit portaal kunt u koppelen aan uw eigen website. Op deze pagina leggen wij u meer uit over dit systeem.

 

Facturatieproces

Er is ZZPsupport veel aan gelegen om de facturatie op tijd en correct uit te voeren. Een juiste, snelle en volledige facturatie zorgt voor tevreden opdrachtgevers en foutloze facturen. Iedere woensdag om 12:00 uur uploaden wij de gewerkte uren uit de onlineUUR omgeving van het uitzendbureau naar ons verloningssysteem. Woensdagmiddag versturen wij de factuur naar de opdrachtgever. De betalingstermijn is standaard 14 dagen bij ZZPsupport.

 

Debiteurenbeheer

Wanneer een opdrachtgever niet betaalt binnen de overeengekomen betaalperiode krijgt de opdrachtgever op dag 15 een eerste herinnering. Waar nodig volgt zeven dagen later een tweede herinnering en wanneer een opdrachtgever zeven dagen later nog steeds de factuur niet heeft voldaan, volgt er een aanmaning. In de tussentijd zoeken wij (samen met de intermediair) contact met de wanbetalende opdrachtgever om tot een betaling of regeling te komen. Meer over ons debiteurenbeheer leest u op onze pagina over debiteurenbeheer.

Maak vrijblijvend een afspraak