Navigatie

Vrijblijvende offerte ontvangen?

×

Waar bent u naar opzoek?

Vul hier onder uw zoekterm in.

Home / Supporter van ZZP / Online urenregistratie

Online urenregistratie

Met het online urenregistratie systeem van onlineUUR heeft u een compleet overzicht van alle gewerkte uren, facturen en andere juridische documenten.

Ik wil een afspraak

Het urenregistratie systeem onlineUUR is door ons zusterbedrijf Flexsoftware ontwikkeld. Via dit urenregistratie systeem is het mogelijk voor de ZZP-ers en opdrachtgevers om online de urendeclaraties te verwerken en tevens dient dit portaal als opslag voor de diverse documenten voor de ZZP-er en de opdrachtgever.

 

Functionaliteit

De ZZP-er gaat starten op de opdracht. Gefeliciteerd me de bemiddeling! De gegevens van de ZZP-er en de opdrachtgever worden door de intermediair doorgegeven aan ZZPsupport. Zij maken de bemiddelingsovereenkomsten op en zorgen dat alle benodigde bewijzen van ZZPschap vastgelegd en gecontroleerd worden. Zodra de koppeling tussen ZZP-er en opdrachtgever is gemaakt op de backoffice wordt deze gepubliceerd in uw onlineUUR portaal.  Met uw eigen inlog als intermediair kunt u de diverse documenten inzien.

Na afloop van iedere gewerkte week vult de ZZP-er zijn gewerkte uren in in het portaal en biedt ze ter goedkeuring aan bij de opdrachtgever. De opdrachtgever krijgt een email dat er uren zijn aangeboden. Via een link kan hij de gewerkte uren in 2 muisklikken accorderen. Het is ook mogelijk dat de opdrachtgever zelf de gewerkte uren in voert en ze direct accordeert. Zo is het declaratieproces eenvoudig, overzichtelijk en transparant en ontstaan er geen verschillen tussen de factuur van de ZZP-er en die van de opdrachtgever.

Het portaal wordt opgemaakt in uw huisstijl kleuren en met uw logo. Omdat het een aparte website is kan onlineUUR ook gemakkelijk in uw eigen uitzendbureau website geïntegreerd worden door uw website ontwikkelaar.

 

Kosten

Ieder uitzendbureau dat ZZPsupport in zet voor het uitvoeren van de administratie krijgt een eigen onlineUUR website. Deze website zit in onze kostprijsfactor. Nieuwsgierig? Kijk dan op de website van onlineUUR voor meer uitleg.