Navigatie

Vrijblijvende offerte ontvangen?

×

Waar bent u naar opzoek?

Vul hier onder uw zoekterm in.

Home / Supporter van ZZP / Digitaal ondertekenen

Digitaal ondertekenen

Bij ZZPsupport worden documenten en contracten digitaal ondertekend. Zo is het gehele bemiddelingsproces digitaal en eenvoudig voor iedere ZZP-er en opdrachtgever.

Ik wil een afspraak

Alle documenten die ZZPsupport verstuurt naar de ZZP-er of opdrachtgever in de naam van de intermediair kunnen voorzien worden van een digitale handtekening. Deze software is standaard in ons systeem ingebouwd.

 

Functionaliteit

Ieder officieel document dat een handtekening vereist, kunnen wij versturen met het verzoek aan de ondertekenaar om dat document digitaal te ondertekenen. De ondertekenaar krijgt hiervoor een email met het betreffende document in de bijlage. Vanuit de mail kan de ondertekenaar in onlineUUR, ons urenregistratie systeem, het document digitaal ondertekenen. Dit gaat heel eenvoudig door middel van het klikken op de akkoord knop. Op dat moment is onderwater een unieke code verstuurd waardoor tweevoudige authentificatie is opgeslagen betreft rechtsgeldigheid van de digitale handtekening. Het document wordt vervolgens met handtekening en al gepubliceerd in het onlineUUR portaal van uw uitzendbureau. Zo maken wij uw uitzendbureau backoffice geheel papierloos.

 

Kosten

Voor de digitale handtekening rekenen wij geen kosten. Deze software is standaard ingebouwd in onze urenregistratie software van onlineUUR waarin alle documenten en contracten gepubliceerd worden. U hoeft hiervoor dus geen extra uitzendbureau software aan te schaffen.