Navigatie

Vrijblijvende offerte ontvangen?

×

Waar bent u naar opzoek?

Vul hier onder uw zoekterm in.

Home / Over ons

Wij supporten
ZZP-bemiddeling

Over ZZPsupport supporter van ZZP. We stellen ons voor en leggen uit waarom wij graag de backoffice van uw uitzendbureau uitvoeren en daardoor supporter zijn van ZZP-bemiddeling.

ZZPsupport ontzorgt

Wij ontzorgen u bij ZZP bemiddeling

ZZPsupport is het zusje van Flexsupport, backoffice voor uitzendbureaus. ZZPsupport is de BV van waaruit ZZP-ers bemiddelt worden door de intermediairs waarvoor Flexsupport de backoffice voor de verloning van flexwerkers uitvoert. We hebben hier gescheiden BV’s voor in verband met het onderscheid in het juridische van de bemiddeling van een ZZP-er of een flexwerker.

ZZPsupport en Flexsupport zijn totaal ontzorgers en daarom supporter van flexwerk. Wij faciliteren in matchingsoftware, laten de facturatie verlopen via een OnlineUUR systeem dat we in de huisstijlkleuren van de intermediair opmaken en verzorgen ook het debiteurenbeheer. Zo loopt de ZZP-er en de intermediair minimaal risico op het respectievelijk niet betalen van de factuur of het mislopen van de marge.

Met onze ondersteuning bent u alleen bezig met het matchen van ZZP-ers op opdrachten en ZZPsupport doet de rest. Zo ontzorgen wij ondernemende uitzendbureaus en detacheerders zoals u.

Geïnteresseerd in samenwerken met ons?

Ik wil een offerte aanvragen

Zo werken wij

1 / 4 We bespreken eerst uw wensen en uitgangspunten van hoe u uw uitzenduitzendbureau wilt vormgeven. Als we het eens zijn, gaan we graag samenwerken.
2 / 4 Wij richten voor u de administratie in. Van CRM software via documenten naar het OnlineUUR portaal met uw logo en in uw huisstijlkleuren. Binnen drie werkdagen kunt u beginnen als u een logo en een eigen website heeft.
3 / 4 U start met het matchen van ZZP-ers op opdrachten in de CRM software Uitzendplaats. ZZPsupport voert de administratie uit namens u.
4 / 4 De gewerkte uren worden verwerkt en gefactureerd en wij betalen uw marge uit.
Onze missie

ZZPsupport staat voor professionaliteit

ZZP bemiddeling gewoon goed regelen en waar mogelijk digitaliseren. Dat is waar wij naar streven.