Navigatie

Vrijblijvende offerte ontvangen?

×

Waar bent u naar opzoek?

Vul hier onder uw zoekterm in.

Home / Supporter van ZZP / Financiering

Financiering

Financiering van de facturen van de ZZP-er uitbesteden? Wij betalen de factuur van de ZZP-er en keren uw marge uit ook als de factuur nog niet betaald is door de opdrachtgever. Zo is er geen startkapitaal nodig om uw uitzendbureau te starten en uw backoffice door ons te laten ontzorgen en bemiddelt u een tevreden ZZP-er.

 

Wilt u meer info?

Géén instapfee

ZZPsupport is supporter van ZZP-ers. In onze overeenkomsten trekken wij die flexibiliteit door. Wanneer we gaan samenwerken stellen we een overeenkomst op waarin we, onder andere, de verplichtingen over en weer vastleggen. In die samenwerkingsovereenkomst wordt géén instapfee opgenomen. De reden daarvoor is dat wij het starten van een onderneming in de uitzendbranche makkelijk willen maken. Financiering van de facturen van de ZZP-er uitbesteden ontzorgt u optimaal.

 

Startkapitaal

Vaak is er een behoorlijk kapitaal of een flinke investering nodig om een bedrijf te starten. Om een uitzendbureau of detacheringsbureau te starten is dat niet meer nodig! ZZPsupport heeft samen met Flexsupport in de loop der jaren een gezonde financiële positie opgebouwd en kan daardoor facturen van ZZP-ers die bemiddelt zijn via uitzendbureaus direct betalen nog voordat de factuur geïnd is.

 

Marge

Vanwege onze financiële positie keren wij de door het uitzendbureau gemaakte marge na afloop van de periode uit aan het betreffende uitzendbureau. Het uitzendbureau ontvangt na afloop van de periode een overzicht met alle gemaakte uren van de ZZP-ers die zijn bemiddelt via het betreffende uitzendbureau. Dat overzicht resulteert in een totaalbedrag aan marge. Dat bedrag aan marge wordt uitgekeerd op de eerstvolgende werkbare donderdag. Ook nu wachten wij niet op betaalde facturen, maar financieren wij dit vooraf. Zo kunt u zorgeloos ondernemen.

Maak vrijblijvend een afspraak