Navigatie

Vrijblijvende offerte ontvangen?

×

Waar bent u naar opzoek?

Vul hier onder uw zoekterm in.

Home / Regio's / Regio Heerenveen

Backoffice uitzendbureau Heerenveen

Heerenveen ligt in het waterrijke Friesland. Landelijk staat Heerenveen vooral bekend als sportstad dankzij een eigen voetbalclub en niet te vergeten ijsstadion Thialf. Daarnaast is Heerenveen een plek met veel bedrijventerreinen en heeft het zich vooral ontwikkeld als logistiek knooppunt. Het aandeel in de logistieke banen is bijna 10 procent.

 

Geen werkgeversrisico

In en rondom de regio Heerenveen hebben we een divers klantenbestand van uitzendbureaus die kiezen voor de diensten van Flexsupport. Dankzij onze diensten kunnen wij u bij het starten van een eigen uitzendbureau volledig ontzorgen. Daarnaast ondersteunen wij in de gehele administratieve, juridische en financiële afhandeling. U bespaart daardoor veel tijd en daarnaast zijn de risico’s afgedekt.

De backoffice dienstverlening van Flexsupport is ideaal een regioa als Heerenveen waar enorm veel bedrijven zijn gevestigd op de diverse bedrijfsterreinen. U kunt zonder werkgeversrisico uw personeel inzetten. Onze andere voordelen zijn:

– Wij zorgen voor arbeidsovereenkomsten, het tijdig uitbetalen van salarissen, vakantiedagen, vakantiegeld en het afdragen van de premies.

– Wij plaatsen uw vacatures en met de juiste CRM software ondersteunen wij in het maken van de juiste match.

– Onze backoffice specialisten zijn uw gecertificeerde HR kennisdesk.

 

Lees meer over de voordelen van de diensten van Flexsupport.

Wilt u eerst meer informatie over onze diensten voor het opzetten van uw eigen uitzendbureau, dan kunt u contact met ons opnemen.