Navigatie

Vrijblijvende offerte ontvangen?

×

Waar bent u naar opzoek?

Vul hier onder uw zoekterm in.

Home / Regio's / Regio Rotterdam

Backoffice uitzendbureau Rotterdam

Rotterdam ligt in de provincie Zuid-Holland en maakt deel uit van de Randstad. Het vormt samen met Den Haag een Metropoolregio. Rotterdam is in het bezit van een van de grootste en belangrijkste havens ter wereld. Het havengebied strekt zich uit over een lengte van 40 kilometer en hierdoor is Rotterdam de grootste havenstad van Europa.

 

Backoffice voordelen

Door de ligging aan de haven en in de Metropoolregio, is de bedrijvigheid erg hoog in deze omgeving. Wij hebben in Rotterdam dan ook een divers klantenbestand kunnen opbouwen van uitzendbureaus die kiezen voor de diensten van Flexsupport. Zij kiezen voor Flexsupport omdat wij met onze diensten optreden als  totaal ontzorger voor (startende) uitzendbureaus of detacheringsbureaus. Door ons de backoffice uit te laten voeren, ondersteunen wij uw startende onderneming met de complete administratieve, juridische en financiële afhandeling.

De voordelen van Flexsupport:

-Uw personeel inzetten zonder werkgeversrisico;

-Wij zorgen het afdragen van premies, het tijdig uitbetalen van salarissen, vakantiedagen en vakantiegeld.

-Onze backoffice specialisten zijn uw gecertificeerde HR kennisdesk

 

Geïnteresseerd in ons dienstenpakket?

De ontzorging van Flexsupport is voordelig en bespaart u veel tijd en biedt u garantie en meer zekerheid. Lees meer over de voordelen van de backoffice diensten van Flexsupport in Rotterdam. Een offerte opvragen kan gemakkelijk via onze website. Wilt u liever eerst meer informatie over onze diensten voor het opzetten van uw eigen uitzendbureau, dan kunt u geheel vrijblijvend  contact met ons opnemen.