Navigatie

Vrijblijvende offerte ontvangen?

×

Waar bent u naar opzoek?

Vul hier onder uw zoekterm in.

Home / Regio's / Regio Eindhoven

Backoffice uitzendbureau Eindhoven

Eindhoven ligt in de provincie Noord-Brabant, en telt meer dan 140 rijksmonumenten, waaronder een groot aantal historische bouwwerken. Ongeveer een derde van alle openbare ruimte in Eindhoven is “groen”, met een groot aantal parken en plantsoenen. Eindhoven is een stad die door de jaren heen groeiende is. Zowel het aantal inwoners als het aantal arbeidsplaatsen neemt toe.

Eindhoven heeft een eigen luchthaven en een technologie gerichte bedrijvencampus, de High Tech Campus Eindhoven. Vandaag de dag fungeert Eindhoven als het centrum van technologie in het zuiden van Nederland, gezien het een van de locaties van het European Institute of Innovation and Technology (EIT) is. Ook kent Eindhoven veel industrie, met Philips als grootste bedrijf.

 

Backoffice support

Flexsupport verzorgt de complete backoffice van uitzendbureaus voor elke branche. Dus ook voor bijvoorbeeld uitzendbureaus in de technische en industriële branche. Om die reden maken diverse uitzendbureaus in de omgeving van Eindhoven al gebruik van de dienstverlening van Flexsupport omdat ze de voordelen zien van ons totaalpakket van ontzorging van de backoffice. Met onze diensten ondersteunen wij in de gehele administratieve, juridische en financiële afhandeling.

De voordelen van Flexsupport:

– Zonder werkgeversrisico uw personeel inzetten;

– Wij zorgen voor arbeidsovereenkomsten, het tijdig uitbetalen van salarissen, vakantiedagen, vakantiegeld en het afdragen van de premies.

– Wij plaatsen uw vacatures en met de juiste CRM software ondersteunen wij in het maken van de juiste match.

– Onze backoffice specialisten zijn uw gecertificeerde HR kennisdesk

 

Geïnteresseerd in ons dienstenpakket?

De ontzorging van Flexsupport is voordelig bespaart u veel tijd en biedt u zekerheid. Lees meer over de voordelen van de diensten van Flexsupport Eindhoven. Een offerte maken kan gemakkelijk via onze website, evenals uw medewerker aanmelden.

Wilt u eerst meer informatie over onze diensten voor het opzetten van uw eigen uitzendbureau, dan kunt u contact met ons opnemen.