Navigatie

Vrijblijvende offerte ontvangen?

×

Waar bent u naar opzoek?

Vul hier onder uw zoekterm in.

Home / Regio's / Regio Almere

Backoffice uitzendbureau Almere

Almere is een van de snelst groeiende grote gemeente van Nederland in de provincie Flevoland. De gemeente telde op 1 september 2019 210.416 inwoners. De verwachting is dat de groei voorlopig blijft doorgaan. Almere is oorspronkelijk gebouwd als overloopstad voor Amsterdam en de omliggende regio. Dit zorgt ervoor dat er veel verkeer is tussen deze gebieden en het aantrekkelijk maakt voor bedrijven om zich hier te vestigen.

 

Klanten Almere

Wij hebben in Almere een divers klantenbestand van uitzendbureaus die kiezen voor de diensten van Flexsupport omdat Flexsupport Almere optreedt als totaal ontzorger voor (startende) uitzendbureaus of detacheringsbureaus. Met onze diensten ondersteunen wij in de gehele administratieve, juridische en financiële afhandeling.

De voordelen van Flexsupport:

– Zonder werkgeversrisico uw personeel inzetten;

– Wij zorgen voor arbeidsovereenkomsten, het tijdig uitbetalen van salarissen, vakantiedagen, vakantiegeld en het afdragen van de premies.

– Wij plaatsen uw vacatures en met de juiste CRM software ondersteunen wij in het maken van de juiste match.

– Onze backoffice specialisten zijn uw gecertificeerde HR kennisdesk

 

Geïnteresseerd in ons dienstenpakket?

De ontzorging van Flexsupport is voordelig bespaart u veel tijd en biedt u zekerheid. Lees meer over de voordelen van de diensten van Flexsupport Almere. Een offerte maken kan gemakkelijk via onze website, evenals uw medewerker aanmelden. Wilt u eerst meer informatie over onze diensten voor het opzetten van uw eigen uitzendbureau, dan kunt u contact met ons opnemen.